Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars Rebels: WonderCon 2014 Exclusive Clip

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
21. Duben 2014 - 20:51
Vypadá to dobře. Ty postavy maj koule (některé jen hypotetické, ale i tak)!

JAMU

+1
+5
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
22. Duben 2014 - 9:54
přesto že je trpeve duben tak chci aby už byl podzim

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Engineer Of KDY
29-30
Engineer Of KDY [Superadmin]
22. Duben 2014 - 23:48
Ahoj lidi, zdá se mi to anebo vám opravdu nevadí (podle mě) naprosto nepovedená bitva?

Dřív než mi s rudou před očima přiřknete stejně tak rudý dislike, přečtěte si prosím následující postřehy :

Boj s Ghost aneb 24 hodinová směna pilotů TIE/LN. Jak začít... no zkrátka a dobře, při prvním shlédnutí záběru 0:13 - 0:14 jsem prostě nemohl uvěřit svým očím a při třetím mě to málem rozesmálo, ta reakce pilota TIE, no... o reakci se vlastně nedá ani nedá mluvit, imperiál prostě jen pozoruje blížícího se a stoupajícího protivníka (sice to vypadá, že se snaží Ghost následovat, ale jestli se o to opravdu snaží, tak kam se teda poděli manévrovací schopnosti a rychlost TIE) a v klidu drží standardní formaci. Vrcholem celé komedie je okamžik, kdy už je jasné, že se Ghost dostal za ně. Co v tu chvíli udělají piloti? Zdá se jakoby konečně rozpustili formaci (dávám jim +), pak se pokoušejí o odval, každý na jinou stranu, (další +) jenže přitom neprovádějí žádné kousky, které by jim pravděpodobně umožnily uniknout zaměření, změna "výšky" atd. Chudáci přepracovaný. :D

A ještě mi trochu vrtá hlavou no... řekl bych to asi takhle : Kananovo WOW (0:15) aneb kam zmizel inerciální kompenzátor.

Co si o tom myslíte?

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
23. Duben 2014 - 14:05
To, že z imperiálních sil dělají naprostý ňoumy, mi taky vadí.
Nevíc se mi nelíbí animace...
Vzdávám to, na to nejspíš koukat nebudu.

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
+3
-1
Obrázek uživatele CadBane007
25-26
23. Duben 2014 - 14:14
Tvůj názor Ti brát nemůžu, ale příde mi naprosto ujetý... animace může být sice nepovedená, ale to znamená že se nato kvůli pár sekundám ze seriálu, které jsem dosud viděl nebudu dívat?????? Lidi zatím jsme NIC neviděly, tak to berte z odstupem a hned neříkejte, že to vzdáváte nebo podobné nesmysly...

+1
0
-1
Obrázek uživatele Komár
30-31
23. Duben 2014 - 14:20
pokud vím tak impérium je v Rebels tak blbé protože je to seriál pro děti
animace je přispůsobena staré striologii

+1
0
-1
Obrázek uživatele Pětka
24-25
Pětka [Redaktor]
23. Duben 2014 - 16:07
Tak to jsem asi ujetá...
Možná si k tomu časem cestu najdu... ale časem...

„Optimistu, těšícího se na vše dobré, čeká pravděpodobně zklamání. Pesimista, počítající s tím nejhorším, může očekávat spíše příjemné překvapení.” - Pětka (24.7.2015)

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
24. Duben 2014 - 10:26
Souhlasím s tebou Cade... A Pětko, že z nich dělají ňoumy? No... Tak jako ve staré trilogii to taky nebyli zrovna géniové -_- Jen si vzpomeň například na Ewoky. Plyšáci házejí po stormtrooperech šutry a oni místo toho, aby je sestřelili, zdrhají. Nebo ti klidně dám příklad s pilotem. Když Luke letěl korytem Hvězdy Smrti a pronásledoval ho Vader s dvěma dalšími TIE. Objevil se tam Han Solo a jedno TIE sestřelil. Pilot toho druhého se začal otáčet a hledat útočící loď, přičemž nepochopitelně smýknul s kniplem, narazil do Vaderovy stíhačky a vymázl se o zeď.
Jak již jsem psal mnohokrát: Neodsuzujte to, když jste viděli dohromady možná 5 minut trailerů (přičemž polovina byly návrhy a rozhovory s dabéry). Navíc, trošku se zamyslete a všimnete si poměrně velkých podobností s filmy. Ať už se jedná o více méně stejné složení hlavních postav jako v epizodě IV, či stupidní chování vojáků Impéria, ale to bych se jenom opakoval...

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Engineer Of KDY
29-30
Engineer Of KDY [Superadmin]
25. Duben 2014 - 17:48
Promiň mi to Rogue 1, ale budu mít tu drzost a pokusím se vyvrátit ti tvoje argumenty.

(cituji : ) "A Pětko, že z nich dělají ňoumy? No... Tak jako ve staré trilogii to taky nebyli zrovna géniové -_- Jen si vzpomeň například na Ewoky. Plyšáci házejí po stormtrooperech šutry a oni místo toho, aby je sestřelili, zdrhají. Nebo ti klidně dám příklad s pilotem. Když Luke letěl korytem Hvězdy Smrti a pronásledoval ho Vader s dvěma dalšími TIE. Objevil se tam Han Solo a jedno TIE sestřelil. Pilot toho druhého se začal otáčet a hledat útočící loď, přičemž nepochopitelně smýknul s kniplem, narazil do Vaderovy stíhačky a vymázl se o zeď."

1. "stormtroopři před Ewokama zdrhají." jó...? to je pro mě novinka. (Absolutně nevím podle čeho tak soudíš, ale KDYBY tomu přece jen tak bylo no... představ si tu situaci, elitní jednotky Impéria připraví, na císařův rozkaz, past na povstalce na zalesněném měsíci, který je obývaný primitivní rasou zakrslých medvídků a tudíž, podle mě celkem logicky, v nich nevidí žádnou velkou hrozbu, viz ruka odplaty - Choices of One. No nevím jak ty ale já bych byl asi pěkně vyklepanej kdyby na mě vyskákala hromada těch neškodnejch medvídků a začaly by mě mydlit kamenama a největším nepřítelem našich pancéřovejch tanků by se stala kláda. :D ) Takže řeči o "ňoumovství" jsou (podle mě) v tomto případě neopodstatněné.

2. S těmi TIE popravdě nevím, (teď nemám čas to hledat) ale co si tak vzpomínám, přišlo mi jakoby to ten druhý taky dostal a pokud ne tak si představ svojí reakci kdyby ses na něco pekelně soustředil a někdo by na tebe třeba vybafl. (dovolím si hádat.... asi by ses lekl co?) A teď se prosím tě skus vcítit do toho nebožáka pilota. Už od nasednutí do stíhačky byl asi pořádně vynervovanej z toho, že letí s vaderem, protože kdyby ho zklamal tak by pravděpodobně dopadl hůř než kdyby ho sestřelili i když ani to není moc lákavý. :D A teď už letí úzkým koridorem hvězdy smrti jako vaderův Wingman a řítí se, ještě s jedním kolegou, za povstalcema který se každou chvíli chystaj poslat nejmocnější zbraň impéria ke všem čertům a s ní asi i jeho přátele a možná i jeho samotného. Chvíli se zdá, že se jim podaří všechny povstalce včas sestřelit, už zbývá jen jediný X-wing, nervy se mu napínají k prasknutí, když vtom mu do uší (pravděpodobně) zazní varovný signál, zmatený a vyděšený pilot nechápe jakto že ho letová kontrola stanice nevarovala, (Solo to asi vzal oklikou a vyskočil z hyperprostoru přímo u stanice) vzápětí se letová kontrola konečně ozve a šokovaný dispečer hlásí "nepřítel na šes...", dispečera přehluší náhlý výkřik pilotova kolegy následovaný praskotem statické elektřiny. Pilotovy rupnou nervy a ve snaze uniknout jisté smrti... myslím, že zbytek už nastínil Rogue 1. ;)

z výše uvedených důvodů, bych teto případ neoznačil za "ňoumovství" ale za projev pudu sebezáchovy.

(toto je pochopitelně jen moje spekulace, pokud tedy máte někdo rozumnější vysvětlení tak sem sním ;) )
Závěrem bych chtěl ozřejmit, že jsem nehodnotil "kvalitu" seriálu, ale pouze této scény/videa.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
26. Duben 2014 - 9:19
Že máš drzost, tak to neberu, to se neboj :) Přesto si nemyslím, že jsi vyvrátil mé argumenty.
V prvním bodě máš částečně pravdu. Ewoky opravdu nepovažovali za hrozbu a upřímně by mě (kdybych byl stormtrooper) možná i rozesmálo, kdyby na mě šel plyšák s kopím či kamenem. Přesto byly v Epizodě VI záběry, kde Ewoci hází kameny z vyvráceného stromu na vojáky Impéria, kteří zmateně pobíhali sem a tam, přičemž si kryli hlavu rukama. To je jeden příklad, na který si vzpomínám přesně a rozhodně mi to nepřipadá, jako chování elitní armády, o jaké tady někteří neustále básní.
K druhému bodu... Opět máš pravdu... Já bych byl také nervózní a taky bych se leknul. Nejsem si však jistý, jestli to schytal i onen pilot. Zítra se na tu scénu podívám, ale myslím, že sestřelili jen toho jednoho. Každopádně to byla podle mě "školácká chyba", kterou by pilot té "elitní armády" udělat neměl. Když víš, že jsi v úzkém korytě, musíš být opatrný a stíhačku ovládat s citem. A i kdyby jsi se zlekl, dokonce i kdyby jsi se otáčel ve snaze zpozorovat nepřítele, rozhodně by jsi s lodí necuknul tak silně... Rozhodně ne, pokud bys měl elitní výcvik, jak někteří neustále vyzdvihují, ale to se opakuji...

Říkal jsem to už mnohokrát a řeknu to znova... Neodsuzujte to, když jste to neviděli. Že bylo v trailerech Impérium tupé? Ve filmu taky občas bylo. Že jsou hlavní postavy zelenáči? No, jeden Jedi a poté i jeho učedník, mandalorianka... Ti určitě nemají bojový výcvik... Jak by mohli, že ano -_- Hlavně, že jsou Mandaloriani bojovný národ. A pokud ten Jedi přežil rozkaz 66, asi to taky nebude nějaké béčko... Navíc (jak už jsem jednou psal) je to téměř totožná banda, jako v Epizodě IV: Jedi (Ben Kenobi x Kanan), mladík (Luke x Ezra), dívka (Leia x Sabine), pilot (Han x Hera), silák (Chewbacca x Zeb) a nakonec droid (R2 x Chopper). A považte, že ti z filmu prošli bez újmy (až na Bena) skrz Hvězdu Smrti, přičemž jeden ji nakonec zničil. Zkrátka a dobře, jak jsem již mnohokrát psal, všímejte si podobností... Je jich více než dost a rozhodně stojí za to se nad nimi zamyslet. Navíc, místo aby jste se radovali, že se vesmír Star Wars i po desítkách let stále rozrůstá, tak tady nadáváte nad pěti minutami ukázek -_- Netvrdím, že to bude něco převratného. Jako možná bude, ale na to si budeme muset počkat. Rozhodně si však nemyslím, že to bude takový děs, jak tvrdíte.
EDIT: Btw. Jak Bcgroi psal, že nesnáší, když nějaká banda exotů bez výcviku sundá "big mega ultra evio bosse", přičemž se ani nezapotí -_- Tak toto mě vážně rozesmálo, protože sám Dave Filoni (myslím, že to byl on) říkal, že zpočátku budou Rebelové provádět proti Impériu sabotážní akce typu "udeř a zmiz". Nikdo neříká, že hned půjdou sesadit císaře, či zabít Vadera -_- Teprve postupem času budou vytvářet spojenectví a alianci takovou, jakou ji známe z Epizody IV.

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+2
-1