Vyšel nový trailer na druhou řadu seriálu Star Wars: The Bad Batch
Včera vyšla upoutávka na druhou sezónu animovaného seriálu Star Wars: The Bad Batch. více »
10 nových Star Wars seriálů a projektů!
Dnes byly představeny nové projekty, hlavně seriály rozšiřující svět Star Wars. Máme se na co těšit, tak si je pojďme představit. více »
Zemřel David Prowse, představitel Darth Vadera v původních filmech.
V úctyhodných 85 letech nás navždy opustil herec a kulturista David Prowse. Tohoto herce můžete znát díky jeho impozantnímu hereckému výkonu Temného Lorda ze Sith, Darth Vadera. více »
Přehled: Yoda v The High Republic, světelný meč z plasmy, Bane a SW Squadrons
V dnešním přehledu se podíváme na Yodu a jeho nastoupení v sérii The High Republic, realistický světelný meč nebo poslední letošní Star Wars komiks. Jak se to má s Darth Banem a co nás čeká u Star Wars: Squadrons? více »
Ewan McGregor se rozhovořil o chystaném seriálu s Kenobim
Filmový představitel Obi-Wana Kenobiho, Ewan McGregor (49 let), se vrátí do role mistra Jedi po 16 letech od premiéry Star Wars Epizoda III: Pomsta Sithů. Kromě toho potvrdil v pořadu Graham Norton Show, že s natáčením seriálu se začne v březnu 2021. více »

Star Wars: Clone Wars trailer

Reklama
Přidat komentář

Komentáře

Obrázek uživatele Darth Severus
29. Prosinec 2013 - 11:53
Tohle video je podle mě jen na dvě věci. A hned řeknu proč:

-Prostě se tam jen promítají, bez jákékoli návaznosti, scény ze seriálu.

-Vůbec to neplní funkci traileru. Chybí jakákoli epičnost, charakter či atmosféra.

-Trvá až zbytečně dlouho. Upřímně jsem se u toho hodně nudil. Z wikipedie: Trailer (kinoupoutávka, kinotrailer) je krátká, ne více než tři minuty trvající upoutávka na budoucí film. Tohle trvá minut 5. 5 MINUT nudných záběrů bez hlavy a paty!

-Hudba mi tam taky neseděla, ale to je asi jen můj problém. (Proto jí nebudu dávat jako zápor)

-Dávám 4.


EDIT: Jinými slovy, kdybych měl účet na YT dal bych dislike.

„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“

+1
-3
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
1. Leden 2014 - 21:53
Ďakujem za komentár. Cením si aj kritiku mojej práce, aspoň viem, čo mám zlepšovať.

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
0
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
6. Leden 2014 - 17:24
Opět jsem se na video díval a mohu jen konstatovat údiv nad tím, jak si tu otvíráš hubu, Severe! Očividně vůbec nechápeš, promiň. A hned řeknu proč:

- Nesmysl. Scény návaznost mají, reagují na repliky protagonistů i na hudbu, což je velké plus. Většina fan trailerů vypadá tak, že se jako podkres pustí "epická" hudba (Two Steps From Hell, nebo nějaká uřvaná řezačka) a do ní autor bez ladu a skladu namrská scény, které mu připadají "epické" (mimochodem ano, jsem na tohle slovo alergický). Což není tenhle případ.

- Funkci traileru neplní, s tím souhlasím (už jsem psal proč), ale o absenci "epičnosti" (pryč s tím slovem!), charakteru (cožeto?) či atmosféry nemůže být řeč. V tomhle ohledu je to dobrá práce, která graduje.

- K délce jsem se vyjádřil výše.

- Že hudba nesedí? To je skutečně na názoru každého, zajímalo by mě jen, jakou jinou a jak bys tam dal.

Celkem mě tvá reakce namíchla. Jistě, každý, ať si udělá svůj názor, přesto... srovnej svojí tvorbu a tohle. Jen na zkoušku. A pak se zkus zamyslet i nad svým "ortelem".
EDIT: Jinými slovy, tvému komentáři dávám dislike. Možná se časem můj názor změní a já se ti za svou přímočarost omluvím. Ale až něco předvedeš.

JAMU

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Darth Severus
8. Leden 2014 - 16:24
Vyjádření k tvému komentáři (Mimochodem s tím co předtím napsal Oliver taky nesouhlasím. Podle mě to na jedničku ani zdaleka není, ale zpět)-

-A právě o takový trailer se podle mě jedná (a teď mi nejde o hudbu). Trailer se začíná několika zcela nenavazujícími bojovými scénami. V O:22 se najednou objeví Grievous a začne něco mluvit na Kenobiho. Co to jako je? Tak jako promiň, ale jestli tohle navazuje na ty scény předtím tak jsem král Tvrdohlav III. Následuje pár dalších nenavazujících bojových scén..... V O:56 se konečně zase něco dít, tak má podle mě vypadat trailer. Scény jdou hezky po sebe, dávají smysl.... Ale v 1:18 se znovu objevují jakési scény, které s Maulem nemají spojeného NIC! Následně Yoda něco říká, to je dobře. Jenže do toho běhají další bojové scény, bez smyslu. A bum! Najednou se tam objeví Maul. Co tam má, ale co dělat Maul?! Ten by se spíš hodil na začátek, ke "zbytku". A pak se objeví další scéna, bez Maula. Tím pádem je, ale ta scéna naprosto zbytečná.

V 1:46 se znovu začíná něco dít, Tentokrát příběh Ventress. To je už ucházející. V 1:59 se objeví Kenobiho šermířský souboj s Maulem..Was!? Co to jako je?! Jak to navazuje na příběh Ventress? Ano v tom díle byla s Kenobim, jenže po ní v tý scéně není vidu ani slechu. A pak scéna z Abregada to už nemá se zbytkem vůbec co dělat.

Rozbírat celých 5 minut by bylo náročné, ale i přesto doufám že jste pochopili proč nepovažuji tyhle scény (až na výjimky) navazující.

8. Ledna

-Je zvláštní Yelly mane že když hodnotí povídku Viq seš zticha teď mě tu najednou seřveš. Upřímně je mi to k smíchu. Viq přece nikdy žádnou povídku nenapsal a v povídek taky (většinou) jen říká ty věci, které se mu nelíbily a přece ho lidé vyhledávají a o kritiku ho prosí. A co třeba jídelní kritici? Většina z nich nikdy tak dobrý kuchaři nebudou,(občas neumí vařit vůbec).Samozdřejmě to neplatí vždy. a přesto to mají jako zaměstnání a jsou v autoritě. Kde je tedy problém? Očividně u tebe Yelly mane, jelikož já jsem také kritik, možná že amatérský, ale má funkce je stejná. Tvůj komentář, podle mě říká toto:“Dělat videa? Neumíš. Tak jdi do prd**e!“ Do háje! Kritika je kritika, její účel je jasný a kritici mají přímo v popisu práce (když použiji stejný vyraz, kterým jsi mě ty ohodnotil na začátku komentu) otevírat na šéf kuchaře restaurace „hubu“. A co herní kritici? Ti taky hry v životě nedělali. Příště by ses měl zamyslet na tím co píšeš, protože tohle zapírá zásady kritiky. Bez, které se žádný průmysl prostě neobejde.

- „Yelly man: Očividně vůbec nechápeš, promiň. A hned řeknu proč:“ Obyčejně nemám nic proti tomu když mi někdo říká: tak pozor, podle mě to trošku jinak… Ty mi tady ovšem přímo BEREŠ NÁZOR! TÍM: Očividně vůbec nechápeš. Vážně? Já mám, přímo zákonem, právo ho ovšem vyjádřit a stát si za ním. Zde: odkaz » . Ty mi zde můj názor, ale vysloveně zakazuješ. Zamysli se nad tím. ;-)

- Já viděl za svůj dosavadní život houfy trailerů, některé byli lepší některé horší a tento zkrátka patří mezi horší, už jen tím že do příběhu s Maulem najednou (bez jakéhokoli zakončení či přechodu) strčí scénu z úplně jiného dílu, která s tím nemá nic společného. V tom momentě je pro mě atmosféra fuč. Autor to tím zničil. Mohl na to navázat scénou z Mandaloru nebo udělat nějaký přechod, kde by pokračovat další příběh. To ovšem neudělal místo toho přechod nahradil ústřižky z dílů, které jednak nedávaly smysl a navíc na sebe vůbec nenavazovaly. Poté sice začínal další příběh, ale pro mě byla atmosféra už mrtvá. Taktéž hudba, při některých chvílích byla jakž takž dobrá, (třeba tento moment se opravdu vydařil- 2-36 ;-)). Jenže autor zjevně jinak moc nepřemýšlel nad umístěním scén, když při některých bojích muzika je pořád stejná, nijak nevygraduje, což by při boji měla. Vlastně jsem teď přišel na další výtku, románek Anakina a Padme, v 2:50 přeruší jakási scéna, kdy Anakin prořezává mečem zemi. Ta scéna je tam vložená opravdu dost násilně.

-Jakou hudbu bych tam dal? No to zaleží na scéně, která se tam odehrává. Ovšem poslední dobou se mi velmi líbí opery, člověk se při nich tak nějak otevře

-„Celkem mě tvá reakce namíchla. Jistě, každý, ať si udělá svůj názor, přesto... srovnej svojí tvorbu a tohle. Jen na zkoušku. A pak se zkus zamyslet i nad svým "ortelem".
Jinými slovy, tvému komentáři dávám dislike. Možná se časem můj názor změní a já se ti za svou přímočarost omluvím. Ale až něco předvedeš.“ – Toto též zcela popírá jakékoli základy kritiky. ;-)

Ale přece jen druhá polovina byla o něco lepší, proto měním na 5. Přece jen druhá polovina byla o něco lepší. Může se vám to nelíbit a můžete dávat dislaků co se vám zachce, ale já svůj názor nezměním. Mám na něj plné právo a pokud mi ho budete odebírat protivíte se platným zákonům ČR (to není vyhrožování, jen tím říkám: každý má právo na svůj názor. Ať už je hloupý sebevíc).

-A pamatujte, nesmíte vyjadřovat svůj názor než uděláte jakoukoli povídku či komiks. Tak pozor na to. :D ;-) Ach. (To mě bude bavit ještě dlouho)

EDIT: Oprava-Jakou hudbu bych tam dal? No to zaleží na scéně, která se tam odehrává. Ale když se ptáš....Tak, celkem se mi poslední dobou líbí opery, člověk se u nich tak nějak otevře a hodněkrát se hodí jako doprovod. Tak bych asi použil operu. Jenže já měním názor na hudbu, jako chameleon barvu kůže. Takže fakt nevím. Každopádně, mi ta hudba něčím neseděla. A proto to nedávám jako zápor. ;-) Protože se mi možná, v budoucnu bude líbit. ;-)
EDIT: Oprava: Jakoukoli povídku, video či komiks.

„Vyslyš každého, ale ponech si svůj úsudek.“

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
9. Leden 2014 - 10:20
No nic... Když už jsi zde vytáhl ten právní systém ČR, tak ti něco povím... Svobodu slova má každý, to nepopírám... Ovšem tím, že Yelly napsal: "Očividně vůbec nechápeš, promiň. A hned řeknu proč:" tak ti tvůj názor nebere... Tvůj názor zde stále je a každý si jej může přečíst. Porušení svobodného projevu by to bylo teprve, kdyby byl tvůj komentář odstraněn, upraven, cenzurován atd. Tak to bylo běžné například za Komunismu. Ovšem tím, že tvrdíš, že ti bere názor a porušuje tak platný zákon ČR, se dopouštíš pomluvy, která se většinou týká nějakého obvinění. Ta je specifikována v zákoně č. 40/2009 Sb. (trestní zákoník) a definuje ji §184. Je to trestný čin a při spáchání pomluvy přes internet může dojít k trestu odnětí svobody na 2 roky. To je jen tak pro info, takže než tady příště vytáhneš nějaký zákon atd., zjisti si o něm něco ;)

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
1. Leden 2014 - 14:41
Tedy, velmi dobře! Vážně mě to bavilo. Mám hrozně rád, když někdo umí pracovat s hudbou, když ji pochopí a využije každý tón správně tak, aby vyvolal atmosféru. Tobě se to daří výborně (nejvíc se mi asi líbí přechod v 2:03 z Obi-Wana a Maula na vybuchující Venator, ten je prostě parádní). To, jak píše Severus, že je trailer moc dlouhý mi vůbec nevadí, vždyť koukněte na oficiální trailery ke sté epizodě atd. atp. Vzhledem k tomu, že tohle video oslavuje celý seriál, má akorátní délku. A jednotlivé segmenty mi přijdou logicky poskládané dohromady, v tom také problém nevidím.

Jednu výtku bych ale přecijen měl: končí to do ztracena. Koukám, koukám, baví mě to a najednou: "Cože? To už je konec? Poodoo!" Čekal jsem završení s logem, závěr, ze kterýho budu mít husí kůži - v podstatě to, co mám na trailerech nejradši, vyvrcholení. To zde chybí a to je škoda. Nenazval bych to proto trailerem, ale jakýmsi "vhledem" do děje. Nebo něčím v tom smyslu.

Přesto je to ale dobře odvedená práce. Obdivuji navíc tvou trpělivost při hledání jednotlivých scén a replik, na to bych asi neměl.

Ano, je s tebou mocná Síla!

JAMU

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
1. Leden 2014 - 21:56
Ďakujem pekne :) Som rád, že sa ti video páčilo. S tým záverom máš pravdu, ten som naozaj nezvládol - to vyvrcholenia tam fakt chýba. Každopádne som vďačný za komentár.

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
6. Leden 2014 - 21:33
Videu som dal 1 z 10, lebo to bol podla mna cisty odpad! Moje argumenty: hudbu si dal absolutne nevhodnu a v zlych momentoch, sceny nemali ABSOLUTNE ziadnu koncepciu ( bol s toho cisty gulas ). Proste asi najhorsie video co som za posledne mesiace videl. Uz viac nechcem. FUJ!

+1
-5
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
6. Leden 2014 - 22:20
Tvoj komentár ma nepotešil ale na druhú stranu ani nerozosmútil ani nerozhneval.
Tvoj názor ti neberiem, len si myslím, že niektoré tvoje pripomienky sú diskutabilné (ba niektoré dokonca až nemiestne). Priznávam, že video má chyby, ktoré na ňom aj mne prekážajú...

Podľa teba scény nemali žiadnu koncepciu? Buď si video nedopozeral dokonca alebo sú tvoje pozorovacie schopnosti na úrovni prvokov.
od 0:0 - do 0:55 sú scény, ktoré, pripúšťam sú možno chaotické, ale to len preto, že som sa snažil v nich zobraziť vojnu celkovo.
od 0:55 do 2:38 sú scény prevažne o Sithoch - a preto v nich hrá hudba "Duel of the fates", ktorá tiež hrala v Ep1, keď sa na Naboo objavil Darth Maul.
od 2:38 do 3:45 sú scény o Anakinovi a Padmé - o ich láske - a hudba "Love theme from Ep2" to hádam nemusím vysvetľovať prečo.
od 3:45 do 4:57 sú scény o Anakinovi a jeho "temných" okamihoch v TCW. Preto hudba "Enter Lord Vader", ktorá hrala, keď Anakin v Ep3 priletel na Mustafar.
A od 4:57 až do konca sú scény o umierajúcich Jedioch, pretože Jediovia umierali počas TCW. Preto hudba "Anakin betrayal", ktorá hrala v Ep3 počas rozkazu 66.

Hudba v zlých momentoch? Pripúšťam, že scény sa nemenili podľa rytmu hudby, ale snažil som sa jednotlivé scény napasovať tak, aby to, čo v nich prebiehalo LADILO s hudbou.

Tvoj komentár beriem samozrejme s rezervou. Viem, že v dnešnej dobe, ľudia nikdy nepochvália druhých za ich prácu, ak sa im páči (pretože sa boja chváliť druhých a záleží im len na ich egách) a radšej skritizujú to, na čom nájdu chyby...

EDIT: BTW, som naozaj rád, že aspoň Yellyman dokázal oceniť moju snahu.

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+4
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
6. Leden 2014 - 23:12
Nechapem ako mi moze zalezat len na mojom egu ked vyjadrim svoj nazor. Poyzri si pozri skutocne kvalitne TCW videa menovite napr. : Star Wars The Clone Wars 100 Episodes... evidentne nevies prijat konstruktivnu kritiku ked ma tu prirovnavas k prvokom ty iteligent... naco to tu vobec davas ked ta to vobec "neurazi"? Vyjadril som len svoj nazor a vobec nechapem Yelly-mana ako sa mu to paci, ale ako sa hovori sto ludi, sto chuti. STOP FLAMEWARE!

+1
-5
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
7. Leden 2014 - 20:22
Cha. Chachachá! CHACHACHAAAA! Konstruktivna kritika? Dovol, abych se zasmál. Pěkně od plic! Navíc: dáváš jako příklad tvorbu profesionálů... vážně? Chceš srovnávat člověka, co to pro zábavu látá doma na koleni s tvůrci, kteří mají k dispozici nejmodernější vybavení a jsou za to placeni, protože JE TO JEJICH PROFESE? Smutné. A skutečně k smíchu. A i kdyby se ti video nelíbilo, na 1* opravdu není. To by musela bejt totální slátanina! Nechápu tenhle negativní postoj... co chceš dokázat?

A na závěr žádost: mohl bys sem hodit něco svýho? Jen pro porovnání. Abys pochopil, jaký to je, s něčim si dát práci.

JAMU

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
7. Leden 2014 - 22:06
Uz to prosimta neries ospravedlnil som sa podla poctu lajkov usudzujem ze to prijali len ty tu teraz prubis nechcem sa hadat tak prosim stop flameware.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Yellyman
29-30
Yellyman [Bývalý Správce]
8. Leden 2014 - 14:12
Jo. Tvou omluvu jsem si přečetl až nakonec. Neřešim.

JAMU

+1
+1
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
7. Leden 2014 - 1:06
Pôvodne som neplánoval pridať komentár, ale situácia ma jednoducho núti reagovať.

1. Som zaskočený zvláštnym správaním tu prítomných. Urážky a znevažovanie autorovej práce. Tento web som sledoval s veľkým zaujatím, pretože som tu stretával plno zaujímavých ľudí, ktorí vedeli oceniť prácu iných, vedeli pomôcť v situáciách, v ktorých mali sami skúsenosť. Jedna vec je povedať pravdu "do očí", druhou je spôsob, akým sa to podá. Kritika sa dá napísať slušne.
2. Dôvod, prečo som neplánoval hodnotiť je prostý: hodnotenie takéhoto druhu práce by bolo čisto subjektívne. Nevyznám sa v tom tak dobre, ako by som mal a teda som sa domnieval, že by ti môj komentár nebol v nijakom ohľade nápomocný. A veru že nebude.
3. Narovinu: Nikdy som sa týmto typom videí nezaoberal (nevyhľadám ich). Ako by povedala Dara Rolins: "Toto nie je moja šialka kávy" (alebo tak nejak). Považoval som ich len za akési sumarizačné nástroje, vhodné väčšinou na zopakovanie príbehu. Som ten typ človeka, ktorý uprednostní celé originálne dielo pred tým, než by videl iba úryvok. Iné je to z pohľadu hudby, kde ma bavia soundtracky, ktoré sú zľahka doplnené scénkami. To je teda ten opačný prípad, ako tvoja práca. Tá stavia predovšetkým na príbehu, kde si hudbou len dopomáha. Ďalší dôvod, prečo by som nemal hodnotiť, nemám ti ako prispieť.
4. Pokúsim sa pár slovami opísať, čo som videl. Videl som video, kde si dal autor na svojej práci skutočne záležať. Namiešať tento mix scén, pospájať ich s hudbou a vytvoriť akýsi iný, zjednocujúci príbeh nad príbehom, si automaticky vyžiadalo môj rešpekt. Mne sa tvoja voľba páčila, videl som v nej zmysel. Téma jednotlivých častí sa odlišovala tak výrazne, že som to zbadal aj svojím laickým okom. Tvoj popis videa mi však všetko ešte viac ozrejmil.
5. Páčil sa mi výber hudby. Tá patrí k majstrovským dielam. Je výrazná, plná emócii, človeka pohltí v sekunde a vyjadrí myšlienku snáď ešte rýchlejšie ako samotný obraz.
6. K záveru prvej časti dochádza k peknej gradácii, ktorá ma zaujala. Následne Maulovo oko a pochmúrna nálada dumajúcich Jediov v kombinácii s výbornou hudbou si ma taktiež získali. Od asi 5. minúty to boli zase scénky plné silných emócii. Také časti mám najradšej (tým nechcem povedať, že sa vyžívam v smútku).
7. Ako spomenul Yelly, chýbal tomu nejaký záver. Odkaz alebo myšlienka, ktorá by naznačovala, čo bude pokračovať.
8. Posledným negatívom je pre mňa názov :D To a záver sú skutočne jediné veci, ktoré by som ti vytkol. Trailer pôsobí ako upútavka na niečo, čo ešte len uvidíme. Toto bolo skôr oslavné video... neviem to nazvať. Ak by si tým však chcel nalákať na sledovanie záverečných častí seriálu, potom sa ti to v dosť veľkej miere aj podarilo. Stopáž mi neprekážala, nebolo to zbytočne dlhé a skončilo sa to skôr, než by to akýmkoľvek spôsobom začalo nudiť.
8. Ja osobne by som bral ako lichôtku, keby niekto porovnával moje video s originálnym videom k oslave 100. epizódy. Porovnávať prácu jedného človeka, ktorý to robí vo voľnom čase ako koníček s prácou veľkej americkej spoločnosti, nedávno ohodnotenej inou spoločnosťou na viac ako 4 miliardy dolárov... Klobúk dole, Mate! :)
9. Vzhľadom nato, že video malo len šesť minút, si mi dal možnosť, aby som sa po čase mohol vyjadriť k nejakej tvojej práci. Keďže, bohužiaľ, tvoje poviedky nestíham čítať, nie to sa k nim ešte vyjadrovať. Dúfam, že ťa reakcie pod týmto videom na webe nevyvedú z rovnováhy a že budeš v podobných projektoch pokračovať. Držím palce! Odo mňa dostaneš 8* a palec hore na YT.

Bez ohľadu na prípadné ďalšie komentáre či "mínusky", si za svojím názorom stojím.
Zaujímavý komentár: Yelly-man - ukážka toho, čo sa dá v takej práci vidieť a ja to proste nevidím :D


PredsaJa.

+1
+2
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
7. Leden 2014 - 9:48
Já osobně nesouhlasím se Severem a Oliverem. Video bylo dobře zpracované, scény docela navazovaly a mělo to správnou atmosféru. Velké plus máš za použití Williamsovy hudby, protože tak SW prostě patří a video s ní mělo ty správné "grády". Sice je pravda, že na konci nebylo žádné správné vyvrcholení nebo něco, co by to správně ukončilo a dalo diváku ten pocit, že právě shlédl něco úžasného... Přesto se video povedlo a já smekám... A pro Seva a Olivera mám jen jedno: Až něco vytvoříte vy a bude to lepší, tak se ozývejte...

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
7. Leden 2014 - 10:06
PredsaJa a Wedge vy ste asi mentalne zaostaly :D Preco sa mi stale snazite brat nazor? Ak vas naozaj konstruktivna kritika tak naserie, tak mam pre vas radu do zivota: radsej ostante cely zivot doma a plakajte pri maminke, lebo svet vas nebude setrit.
P.S. PredsaJa ty si vazne asi dement ked mne a Severusovi davas za NAS nazor minusi. No holt s tymto webom to ide dole ked sem chodia taky jedinci ako bcgroi :D PredsaJa alebo Wedge.

+1
-3
-1
Obrázek uživatele Viq
29-30
Viq [Redaktor]
7. Leden 2014 - 10:52
(víceméně pro všechny uživatele)
Myslím, že ze současných komentářů si každý udělá obrázek o "mentální zaostalosti" jednotlivých uživatelů sám, takže by další urážející komentáře neměly smysl.

Diskuze by měla být konstruktivní a trochu na úrovni, osočování nemá smysl, pokud nenabídnete svůj pohled na věc a rozumné a smysluplné protiargumenty na předchozí komentář, aby každý věděl, proč máte, v tomto případě na video, takový názor, jaký máte.

Reakce bez vysvětlení a s urážkami bohužel akorát přinášejí většinou naprosto stejné reakce - diskuze pak nemá smysl a neplní svůj účel. Každý má svůj názor, ať už na video či komentáře, a má na něj nezpochybnitelné právo, avšak jestli někdo proti tomu názoru přednese námitky, které mají aspoň trochu smyslu, tak nejlepší je říct, proč si za svým názorem stojíte - a na argumenty proti vašemu názoru přednést vlastní názor. Tím ostatní třeba přesvědčíte, že máte třeba pravdu. (tenhle odstavec jsem psal asi 1/4 hodiny, doufám, že smysl je jasný)

Můj osobní názor na video je ten, že očividně to dalo asi dost času ho vytvořit - sestříhat scénky, vybrat hudbu, námět a pak to nějak poskládat, aby to dávalo trochu smysl - takže na fanouškovskou tvorbu (schválně zdůrazňuji) celkem zdařilý počin, ale trochu zavádějící je název, protože přece od traileru bych čekal něco jiného, ale co také vymyslet jiného (možná recapitulation?), a ten konec, kdy tomu chybí trošku údernější zakončení.

"You can't believe everything you read on the Internet." - Abraham Lincoln

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Mate
29-30
7. Leden 2014 - 10:56
Vieš, to, že si sa navážal do mňa, mi vôbec neprekážalo. Ale to, že si PredsJa a Wedga nazval tak, ako si nazval, ma už vážne nahnevalo! Ty si VOBEC nič nepochopil. Tvoj názor sa ti nikto nikdy nesnažil zobrať! To, že s ním niekto nesúhlasí, ešte neznamená, že ti ho berie. Aj PredsaJa a Wedge rovnako iba vyjadrili svoje názory, svoje pocity, tak ako si to urobil aj ty.

Podľa mňa máš len problém dosiahnuť nejaký úspech vo svojom skutočnom živote, a tak utekáš do virtuálnej reality - na internet, do online hier a pod. - kde sekáš veľkého frajera, ktorý všetko vie, kritizuje a nadáva každému. Stávaš sa tam tým, kým sa nedokážeš stať v skutočnom svete a kompenzuješ si tak všetok neúspech a všetko sklamanie. Keby si PredsaJa a Wedga stretol osobne, nikdy by si ich nenazval tak ako teraz - internet ti poskytuje dobrú ochranu a v podstate aj anonymitu, takže ti to vyhovuje. V skutočnom živote padáš do hlbokého priemeru, kde sa nevieš presadiť. Trochu sa nad sebou zamysli a prehodnoť svoj doterajší život. Síce teraz mi určite napíšeš, že ťa vôbec nepoznám a ako si môžem dovoliť ťa súdiť. Vychádzam len z dojmu, ktorý na mňa urobilo tvoje vystupovanie na webe.

Bezpredmetné urážky ešte nikdy k ničomu neviedli. Tebe by sa páčilo, keby ťa niekto nazýval dementom len za to, že si vyjadril svoj názor? Určite nie. Malá rada: správaj sa k ľuďom tak, ako chceš, aby sa oni správali k tebe a uvidíš, že aj tvoj život bude potom lepší. Začni napríklad tým, že sa Wedgeovi a PredsaJa ospravedlníš.
Všetko sa ti vráti. Ako sa hovorí, božie mlyny melú pomaly, ale isto...

"Obi-Wan... there is good in him… I know. I know there is… still…" ―Padmé Amidala's final words

+1
+1
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
7. Leden 2014 - 11:17
Mate tento komentar sa uz pokusim napisat slusne. :) Psychoanalyza ktoru si tu predviedol sa nezaklada na pravde urcite si takto nebudujem svoje ego. Uznavam ze moje spravanie bolo nemiestne ale zamysli sa aj nad svojim ked ma prirovnavas k primitivnym formam zivota - prvokom to je tiez svojim sposobom budovanie si vacsieho ega a ponizovanie takze sa ospravedlnujem PredsaJa a Wedgeovi za svoje prehnane spravanie ale moj nazor mi nezoberies video sa mi nepacilo. Koniec

+1
0
-1
Obrázek uživatele PredsaJa
30-31
7. Leden 2014 - 11:31
Niekoľko faktov:
a) príspevok pozostávajúci z 50 slov nie je konštruktívna kritika
b) názor má byť podložený z argumentov, rád a odporúčaní - sme predsa slušní ľudia a snažíme sa jeden druhému pomôcť
c) na autorovu tvorbu by sa nemali používať výrazy typu "totálny odpad" a "FUJ", ani využívať Caps Lock.
d) komentujúci musí vedieť reagovať citlivo, na druhej strane totižto nie je ASUS, Toshiba ani iný výrobca, ale skutočný človek, ktorý nám dobrovoľne ukázal svoju prácu pre našu zábavu
e) z týchto dôvodov som ti udelil "mínusku", nesúhlasím s tvojím názorom (1* z 10), ale predovšetkým nesúhlasím so spôsobom, akým si svoj názor vyjadril - na toto "mínusky" slúžia
e) nikto ti tvoj názor neberie, vyjadril som sa vo svojom príspevku všeobecne a nijakým spôsobom som ťa neurazil
f) naopak, niekto, kto nepozná základy gramatiky slovenského jazyka, ma nemôže uraziť

+1
+3
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
7. Leden 2014 - 11:40
Tak prepac ze som spravil par hrubiek a nepisem s diakritikou lebo na fore to nie je potrebne. Chyby si uvedomujem nabuduce si dam pozor.

+1
0
-1
Obrázek uživatele Wedge Antilles
25-26
7. Leden 2014 - 15:15
No, tak jako těm pár řádkům, které jsi napsal bych rozhodně neříkal konstruktivní kritika, ale dobře... My ti bereme názor? Psal tady snad někdo z nás, aby jsi ten názor změnil a video se ti začalo líbit? Ne -_- Já pouze napsal, že s tvým a Sevovým názorem nesouhlasím, a pak jsem napsal svůj.

Teď tě cituji: "Proste asi najhorsie video co som za posledne mesiace videl. Uz viac nechcem. FUJ!" Jasně, svůj názor napsat můžeš, od toho to tady je... Ale psát něco takového trochu hraničí s mezemi slušnosti, protože si uvědom, že to dělal z vlastní dobré vůle a ve volném čase.
Dále k tvému komentáři, na který odpovídám... Myslím si, že kdybys tohle řekl někomu z nás naživo, a to jen proto, že nesouhlasíme s tvým názorem, tak myslím, že bys potom "plakal pri maminke" ty ;) Navíc, brečíš tady ty, a to jen kvůli mínusu u komentu.
"No holt s tymto webom to ide dole ked sem chodia taky jedinci ako bcgroi :D PredsaJa alebo Wedge." No jako... Za prvé, Bcgroie jsem tady neviděl už pěkně dlouho. A za druhé, myslím si, že PredsaOn, ale co si pamatuji, tak i Bcgroi mají mnohem více rozumu než ty, a to jde občas vidět i v Kantýně. A že jsi tam zmínil mě, no, jako já se kvůli toho nepose*u. To, co jsi o nás napsal, je tvůj názor a já ti ho neberu, ikdyž s ním tady (podle mě) bude jen málokdo souhlasit. Ale po tom, jak si zde nadával a urážel, tak s tebou v jedné věci začínám souhlasit... S tímto webem to opravdu "ide dole".
Říkal jsem to už předtím a říkám to znovu... Až něco vytvoříš ty a jestli, zdůrazňuji: JESTLI, to bude lepší než toto, tak pak tady tak urážej a říkej, že je to "FUJ!" a "cisty odpad".
Dobrá, video sice v názvu má "trailer", ikdyž to tak nevypadá. Přesto je to povedené video a na to, že to dělal fanoušek ve svém čase... Tak jako myslím, že není co řešit.

Mate, tobě ještě jednou skládám poklonu a doufám, že nám ještě něco předvedeš :) A předtím jsem zapomněl... Dávám 9* a na YT like :)
EDIT: Aha... Tak like na YT nedám, protože mi to píše, že video není dostupné :(

<p>"I remember the days before Yavin when we were all young, armored with the invincibility of youth and fired by the belief that the Emperor's evil Empire could not win. It didn't, but the cost was more horrible than any of us could have imagined."</p>

+1
0
-1
Obrázek uživatele Oliver98
25-26
7. Leden 2014 - 16:56
Ked si to teraz znova citam tak som si uvedomil ze som sa naozaj spraval ako pako kludne si to nazvite aj horsie. Mrzi ma moje spravanie v tejto diskusii a naozaj sa uprimne ospravedlnujem matovi, predsajaovi a wedgeovi ze som ich tu urazal. Taktiez odstranujem svoje hodnotenie a ked niekedy budem znova pozerat video ak bude cas mozno to prehodnotim. Dufam ze sa uz nebudete hnevat nabuduce uz nebudem nadavat. Mrzi ma to.

+1
+5
-1